Alla inlägg den 6 mars 2012

Av Fia - 6 mars 2012 12:31

Jag vägrar berätta hur läget är hemma idag med men summan av barn hemma är 3 mot ett barn i skolan. Eftersom det gäller att se det positiva i allting så kan jag berätta att den som faktiskt är frisk, till sin egen förtret  , är  Linnéa som alltid varit hemma jämnt, ända till skolbytet. Nu vill hon bli sjuk så hon också får vara hemma. Det har sitt pris att gå på en liten skola och i en mindre klass med bara sex elever i klassen. Mindre smitthärdar 


Idag ska Linnéa och jag roa oss med att ta en lite tur till logopeden. Hon har inte varit där sen hon var 4 kanske, eller tom tre??? Läääänge sen är det iaf och sen dess har jag väntat. Nu har det inte varit just nåt att oroa sig över för allting har gått framåt. Hon klarar av att äta bättre, talar bra, försvagningen i muskulaturen märks nästan inte alls och därför har jag inte bråkat. Nu däremot finns logoped på skolan och jag är inte dummare än att utnyttja det, om inte annat för att förebygga och då måste vi ta ett avstamp idag och sen skicka vidare till skolans logoped istället. Känns bra!  En sak mindre som hänger i luften. Kvar finns nog bara käkkirurgen som skulle ta hand om Linnéas all tandvård. Tur att jag inte trodde på det utan hon har fått gå på koller hos folktandvården ändå. De skulle kalla om ett tag och tja ett tag är ju lite skiftande och flytande tydligen.  6 år kan ju också vara ett tag...  Det är sån tur att landstingen fungerar så bra!


Ikväll är det föräldramöte på dagis, samtidigt som det är simskola så vi har kallat in förstärkning till kvällen. Mamma får förlängd tjänst eftersom hon också tar hand om Ida och Erik idag så jag kan vara på jobbet och ha alla mina utvecklingssamtal som vi har den här veckan. Imorgon kan hon inte så då får vi försöka lösa det genom att saxa eller nåt.








Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards