Alla inlägg den 10 maj 2012

Av Fia - 10 maj 2012 12:32

Vi har fyra barn. Rimligen borde det innebära att vi åtminstone har ETT par skor till Lilleman som han kan ärva, visst? Ett par gummistövlar är väl inte för mkt att begära? Jag struntar i om de är rosa eller har Hello Kitty på sig, ett enda par gummistövlar. Jag var så säker så jag struntade i att köpa ett par när Eriks gamla var för små. Struntade i att kika på vinden igår kväll och gick upp nu på morgonen. Tror ni det fanns där? Jadå, tre olika stövlar i ungefär rätt storlek fanns men bara just det, tre stövlar- inga par. Jag får åka och shoppa lite efter mötet idag helt enkelt  Vem ställer upp omaka stövlar på vinden???? Vilken idiot var det ???


Jag måste iaf köpa lite nya byxor för större delen av hans garderob består av fodrade manchesterbyxor och för korta mysbyxor. Det ena är lite för varmt kanske och det andra, tja nån månad för tidigt med knicker  Vi får se vad vi hittar när jag springer runt.


Jag insåg också att jag börjar få stora barn. Emma var lite deppig häromdagen och vi brukar försöka muntra upp våra barn med en mutresa till Fyrishov. Emma tyckte det var fjantigt och ville hellre åka på shoppingtrip med mig  Hon behöver också nya kläder så hon får som hon vill. Nästan alla tröjor är för korta iaf. Linnéa ska få en ny cykelhjälm också i namnsdagspresent på söndag. Det var det enda hon önskade sig. Då har man inte stora krav på livet eller  Får nog ta med mig Linnéa och Emma och shoppa loss lite för jag gissar att avslutningskläderna lämpligen införskaffas samtidigt innan allting tar slut som det gjorde förra året...




  

Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards