Alla inlägg den 15 januari 2011

Av Fia - 15 januari 2011 11:30

Den här helgen har maken och brorsan bestämt sig för att åka iväg på träningsläger. Båda två har väl drabbats av medelålderskris eller nåt för klassikern ska göras   Nu i helgen ska det tränas skidåkning intensivt så sagt och gjort packades det under gårdagen och sen for de till Gimo för att åka första 2milen för helgen(sade de iaf...) och målet är 10 mil under helgen. Jag tror vad jag vill om de tio milen och träningen som blir av kommer garanterat sällskapas av en och annan öl, lite chips/godis(maken mer än brorsan) och kanske tom en whiskeypinne... Då återstår frågan om träningen verkligen gör sån nytta efter det??? Ja, ja, de har roligt och det kan jag bjuda på och jag vet at maken får lida i spåret där han kämpar på som en tok medan brorsan ligger bakom och stakar 

Själv har jag storartade planer för helgen. Idag har Emma och Linnéa en tandläkartid till 13:20 resp 13:40, vi behöver handla lite småsaker och sen behöver jag städa och så avslutar jag nog med ett tvättberg att vika. Låter roligt va  En fördel är väl iaf att jag inte kommer ihåg när jag hade tråkigt sist eller inte visste vad jag skulle göra.

Imorgon kommer min kusin hit och flyttar in. Hon ska bo här fram till sommaren i vår spelhåla nere i källaren. Spelhålan får flytta in i Emmas rum istället tror jag för en sån måste vi väl ha?!?! Måste nog en vända till IKEA också för jag behöver ett duschdraperi till duschen uppe så vi kan börja använda den, en låda till gerbilerna och en leksakslåda till Eriks alla leksaker som blev mångfalt fler efter jul. Tänkte ha en låda framme med några saker och så kan man byta lite nu och då när innehållet är tråkigt.

Appropå leksaker så fick Erik en traktor i julklapp med kärra bakom där man kan ställa lite olika djur. Den här traktorn är självgående och låter som en motor först för att sen övergå till en munter melodi. Traktorn skrämmer Lilleman från vettet! Han blir helt livrädd för den av ngn anledning. Han är en liten fegis  

Nu måste jag nog fixa lite lunch till tjejerna innan tandläkarbesöket för jag gissar att de är liiiiiiiite mer medgörliga där om de har mat i magen.


Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards