Alla inlägg den 16 september 2009

Av Fia - 16 september 2009 21:57

Eller var det därför hon emigrerade till USA??? Jag talar naturligtvis om Anna Anka. Hon har ju kommit upp på tapeten iom tvsatsningen Hollywoodfruar eller vad det heter. Det finns tack och lov inte på ngn av mina kanaler men när man läser hennes artiklar och kommentarer från programmet så måste jag ändå ställa mig frågande till hennes hjärnkapacitet.

http://www.newsmill.se/artikel/2009/09/16/jag-vill-bli-en-forebild-svenska-kvinnor

Snälla säg att jag är den som är korkad och missuppfattar hennes åsikter eller säger hon på fullaste allvar att kvinnans plikt är att alltid se till att hennes man är tillfredställd(sexuellt) annars får hon skylla sig själv om han är otrogen???? Säger människan på fullaste allvar att mammorna i USA inte är intresserade av att deras barn(döttrar) ska skaffa sig en utbildning utan istället skaffa en kille som sportar eller kändis??? Det vägrar jag tro på! ALLA mammor vill väl ändå sina barns väl och en utbildning är en väldigt lätt ryggsäck att bära inför framtiden. Snälla säg att hon inte menar detta??? Och sen hennes inställning till manligt och kvinnligt sedan... jag saknar nog faktiskt ord. Jag väljer då min man som både klarar av att ta hand om barnen och byta blöjor och samtidigt klarar av att leva i ett förhållande byggt på ömsesidig respekt för varandras förmågor och om han skulle försöka hålla mig utanför ekonomin??? Glöm det säger jag!

Människan ger talesättet "Dum som en gås"- f'låt Anka ett ansikte! 

Av Fia - 16 september 2009 17:58

iaf om man som jag har barn som mer än gärna leker i snön eller för all del slänger sig i närmaste snöslaskpöl som bildas. Om man hade bott i norra sverige hade man ju klarat sig med vanliga hederliga bäveroveraller eftersom där är det kyla och snö man kämpar emot men här nere i mellansverige är det vanligare med snöslask och isvindar. Går barnen dessutom på dagis med uteprofil, ja det är bara att gilla läget. Jag har provat kläder i alla prisklasser(inkl bäveroveraller) men det är bara att inse att det lönar sig i längden att köpa kläder som kostar lite mer men håller hela säsongen och kanske tom två:) Linnéa tex kommer ha en overall som vi köpte från Name it när de lanserade sig här i stan med egen butik förra året. Den kostade den svindlande summan av 149 riksdaler och är tokbra! Har haft nameit i flera år och alltid varit nöjd. Ida har ett vinterregnset men saknar vad jag vet vinteroverall... Måste kolla igenom lagren först innan jag beställer ngt.

Emma däremot har växt ur sin jacka som hon hade två år fast att tro att hon som är 140cm lång ska kunna ha strl 128??? Så optimistisk är inte ens jag. Hon har bestämt att hon vill ha en jacka från Gneis med tillhörande byxor. Svart, svart och åter svart ska det vara så jag hoppas hon inte väljer svarta vantar och övriga tillbehör. Dessutom får man vara glad att hon alls hittar ngn jacka som hon gillar. Det är inte självklart! Hon har ratat alla andra jag visat henne innan eftersom de haft fel färg eller modell eller varit för barnsliga eller töntiga eller nåt annat fel... Vill ni se den får ni själva gå in på www.gneis.se för det gick inte att spara bilderna därifrån:( Jackan heter raindance och är i mitt tycke skittrist men alla andra snyggare jackar ratade då damen tom från gneis eftersom de var för vita!!!??? Byxorna heter rainfall förresten och är lika tråkiga dem:P

Skor körde jag en fuling. Jag gick in på kavats hemsida och lät henne välja därifrån utan att visa andra alternativ:D Hon hittade ett par skor som hon gillade och det märket funkar bra med hennes fötter också(breeeeeeda!). Dessutom hittade jag dessa på en annan sida men lite billigare och då var det ändå inte billigt!!! Till Linnéa hittade jag också skor.

Så här ser Emmas skor ut:  

Linnéas ser ut så här:  

Jag hoppas att dessa ska vara bra för dyra är  de som attan:( 1500:- för två par skor... Sjukt egentligen men just skor är dyrt!

Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards