Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Fia - 17 mars 2009 14:38

Det var inga tjuvar hos grannen i helgen tack och lov! Lotta hörde av sig idag och berättade att en kompis till henne hade varit där och lämnat hennes bil som han hade lagat och sen hade han cyklat hem igen:) Han måste vara morgonpigg! Klockan var ju hur tidigt som helst!

Såg ni melodifestivalen i lördags? Vad tycker ni, vann rätt låt? Vad jag tycker är ju redan känt. Jag älskar ju opera om det bara är rätt röst som sjunger och det var det ju denna gång! Men många bra låtar var med men trots allt så tror jag att vi möjligen har en liten chans att få vara med i år om vi bara har en låt som sticker ut lite och vem kan inte beundra den röstkontrollen???? Dessutom begriper jag fortfarande inte hur människan beter sig när hon sjunger. Det jag lärt mig genom sånglektioner och annat är ju att mna måste öppna upp inne i munhålan för att det ska bli en bra klang men det per automatik innebär ju att man ser ut som ett ufo när man sjunger. Dessutom ska man gapa stort för att kunna utnyttja röstomfånget men den människan ser ju ut som om hon trallar i duschen när hon sjunger arior:P Djupt imponerad! Emma och jag vill åka ner till Frankfurt och titta på när hon sjunger Askungen!

Nu har vi förresten avverkat vår hundvaktarhelg och maken till mysig hund får man leta efter. Mitt bland skrikande och springande femåringar lägger han sig ner, mitt bland barnen och flåsar och ser skitglad ut:D Många, sköna promenader fick man också och barnen upptäckte at skogen faktiskt går att leka i! Det kommer bli många promenader dit med barnen nu i vår. Det var tydlgien roligare än det roligaste lekpark och jag är inte sen att haka på! Tänkte visa Emma mina gömställen ute i Rasbo för hon tycker det är väldigt spännande när jag berättar om vår grannkoja där vi eldade, tjuvrökte, stekte bananer med choklad. Visst gjorde vi rätt mkt dumheter i våra kojor men vi var också grymma på att bättra på kojor, göra sängar och vindtäta för att vi skulle få det riktigt mysigt där också. Jag inser nu så här efteråt att mamma nog hade oss i en rätt lång löplina som små:) Hon skällde aldrig på oss för att vi eldade och vad gäller bananerna, kaksmeterna och sånt som vi gjorde när sötsuget slog till det fick oss åtminstone att få kondition för min bästis var en diabetiker så vi fick ju springa några mil när vi ätit dumt för att få ner hennes socker. Jag kan tala om att bästa sättet att få ner blodsockret är att springa på en åker med midjehög säd eller ännu värre raps men då orkar man ju inte springa. Vet inte varför men då sjönk sockret fortast:P 

Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards