Alla inlägg den 6 februari 2009

Av Fia - 6 februari 2009 08:44

I stort sett hela förra terminen har Emma valt att leka med killarna i skolan. Hon har tyckt att tjejerna har varit såååå tråkiga som bara velat leka en och en och då alltid med samma. Emma kom hem med tårar i ögånen en dag före jul för hon tyckte det var trist att tjejerna aldrig lekte tillsammans för hon fick antingen välja att leka med en tjej eller med killarna. Hon ville leka med ALLA!

Det är inte lätt att vara förälder när ens dotter kommer hem och säger så och när jag själv känner igen mig så otroligt mkt i det. Jag valde också att leka med killarna en hel del för tjejerna var så tråkiga. Med killarna fick man ju leka medan tjejerna mest bara står och hänger, ser cooola ut och fryser. Fjantigt tyckte Emma (och jag)!

Nu sista veckorna har hon dock börjat leka med tjejerna igen. Granntjejen Ebba och hon har börjat smyga sig tillbaka närmare varandra. Det kanske aldrig kommer bli lika tight som det varit men ändå roligt att de kan leka igen. Emma har länge valt bort Ebba just för att hon varit så extremt tjejig och då inte bara i leksättet utan även i sättet. Hon har haft Emma som extrakompis och varit lite ful mot Emma som då tackat för sig.

Behöver jag säga att jag är stolt över min starka dotter som går sin egen väg trots att den inte alltid är den lättaste?! Men jag är också lika stolt över henne för att hon vågar chansa att bli sårad igen och ger sina gamla kompisar en andra chans...

E+E har nu sin samling med Petshops tillsammans- lika många var vilket fö Emmas del innebar en ökning. Tur att jag skrivit namn under de Emma fått så vi vet vems som är vems:)

Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards