Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Fia - 3 februari 2009 19:17

Idag känns det som om jag bor i ett dårhus. Volymen står på högsta möjliga nivå på tv'n och framför den sitter Linnéa och beklagar sig. Hon hör inte vad som sägs:D När jag försöker prata med henne skriker hon tillbaka: Va?! Själv skriker hon rätt mkt själv också för hon hör inte själv hur högt hon pratar:) Inte lätt att tappa hörseln så mkt som hon gjort nu men tills vidare så får det gå. Det blir inget dagis denna veckan iaf trots att hon äntligen blivit pigg. Dagis ger inte medicin och det måste hon ha tre ggr per dag= omöjligt att jobba om jag inte ska åka hem från jobbet för att ge medicin och sen åka tillbaka igen... Känns inte så hållbart. Hoppas trumhinnan läker ihop fint igen och SNABBT! För första gången på ett år önskar jag att vi hade kvar hörapparaten! Det trodde ni inte att jag skulle säga va;)


Imorgon är jag ledig så då ska vi ta oss en tur till pulkabacken. Tänkte hämta Emma och Axel och så går ci till tingshögen. Det är nära och bra både dit från skolan och sen hem.


Vilken fantastisk dag det varit idag(och igår förresten också!). Klart och kallt och när jag åkte hem idag efter att ha varit inomhus i stort sett hela dagen så är solen på väg ner och solen göms bakom ett moln så det man ser är strålarna som skiner igenom och sprider sig över himlen och så de otroliga färgerna som lyser fram där bakom molnet. Över åkrarna dansade älvorna dessutom(dimslöjor för er stadsbor;) ) och ju närmare stan man kom så blev dimman tätare. Nästan lite synd men så var det ju överjordiskt vackert också! Såna dagar får det vara hur många som helst av för då gör det ingenting att det är kallt. Däremot slask och gråkallt klarar jag mig bra utan! Japp, jag bor på fel ställe! Umeå var helt klart bättre ur vintersynpunkt. Synd bara att vintern aldrig tog slut där uppe(iaf inte när jag var uppe!)... Fira valborg i en snödriva som går upp till midjan är inte fullt lika kul!


Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards