Alla inlägg den 2 september 2008

Av Fia - 2 september 2008 11:41

Maken och jag var duktiga i helgen så vi(läs maken!) var upp på vinden och kollade alla kartonger vi någonsin ägt typ på jakt efter en vinteroverall som Emma hade när hon var fyra. Det var ju bara tre år sen och precis när vi flyttade hit så såååå svårt kan det väl inte vara???? Maken fick svettas och kartonger fick åka upp och ner i stegen medan jag slet upp kartonger och kollade innehållet. Resultatet blev ett gigantiskt tvättkaos! Två sopsäckar med kläder till Linnéa och Ida samt vinterkläder till samtliga barn och sedan dess har jag tvättat! Hjälp vad jag har tvättat och idag var det dags att vika... hur kul är det att vika tvätt på en skala?

Min våta dröm i tvättväg är att få två såna där fastighetsmaskiner som slukar hur mkt som helst och sen en torktumlare och torkrum. Ngn som vill skänka mig detta? Tänk vad fort det måste gå att tvätta då! Men nu sitter jag här med en tvättmaskin som tar max 4 kg och en torktumlare som är från 1700talet typ. Den torktumlaren har timern gått sönder på också så den bara går och går och går tills det luktar bränt i hela källaren om man inte passar sig. Jag drömmer vidare om min drömtvättstuga. Den jag har nu ska iaf få ny färg på väggarna efter att ha varit omålad i två år:) Det är iaf något.

Av Fia - 2 september 2008 09:29

Igår var det dag igen för hörselkontroll och öronkoll av Linnéa. Hon har ju inte varit där på ett år nu vilket är rekord för oss. Inga öroninflammationer eller katarrer eller annat otrevligt. Det har varit underbart och hennes språk har verkligen exploderat sista året också. Vi har lagt ner tecknen helt och lämnat tillbaka hörapparaten. Gissa om det kändes skönt att lämna tillbaka den! Resultatet igår blev faktiskt bättre än vad jag någonsin vågat hoppats. Hennes öra behövdes inte sugas rent alls utan det har äntligen lärt sig sköta reningen själv. hörseltestet sen var bättre än bra. För första gången ngnsin har hon fått ett perfekt resultat på testet. Inga svackor eller liknande utan bara en rak linje. Såå bra har det aldrig varit förr och nu behöver vi inte komma tillbaka förrän om ett år igen. Frågan om öronrekonstruktion dök också upp men det tar vi senare. Det är Linnéas beslut.


Efter läkarbesöket åkte vi till Leklust och Linnéa fick välja en leksak. Det blev en liten chihuahua med prinsesskrona. Hon är skitlycklig och jag spyfärdig;) har lite svårt för såna där modehundar... 


Vi avslutade sen dagen med att hämta hem massa barn. Gissa om man väcker uppmärksamhet när man kommer från skolan med fem flickor i släptåg! Rätt kul faktiskt.

Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards