Direktlänk till inlägg 15 augusti 2014

Första jobbveckan

Av Fia - 15 augusti 2014 14:34

Och söndagsångesten till trots har det varit himla trevligt att få träffa allakollegor igen. De saknar iaf jag när jag inte jobbar. vi är totalt olika som personer men fungerar så himla bra som en enhet ändå. När jag är hemma så saknar jag oftast nån att diskutera med. Jag gillar att diskutera aktuella händelser, föra politiska debatter osv utan att nån är dömande eller så. Det saknar jag också när jag är hemma.


Första veckan har varit bra och intensiv. I tisdags var jag ut med mammagruppen. alltid trevligt! Vi har alltid roligt ihop också och med middag och lite vin på det så kan det inte blir fel    Onsdagen var lugn hemma för då jobbade den händige mannen över och igår var det kick off med jobbet vilket innebar att vi åt middag på en av verksamheterna och sen gick några vidare till en pub. Jag skulle ha blivit en av dem var tanken men i tisdags kväll fick vi veta att det var dagisstäd för oss igår och idag.Skit men jag ser det som att det nu är ett par färre dagar kvar att städa. Nedräkning pågår. Sista året på förskolan.


I helgen är det som vanligt. Emma spelar 2 matcher. Linnéa skulle ha spelat imorgon okcså men hon är på övernattningskalas i Alunda hos en kompis och eftersom matchen hade samling 9 i Gottsunda så avstår vi. Det går fler tåg.


På måndag börjar skolan igen. Jag önskar jag kunde skriva att det ska bli skönt men jag gillar nog faktiskt lediga dagar utan inbokade saker varenda minut. Jag gillar sommarlov! Det är så skönt att bara vara.


Jag har också bestämt hur mitt schema kommer bli nästa vecka. Det löste sig själv. Måndag kommer jag att vara ledig från jobbet men jag kommer läsa teckenspråk då istället. Linnéa använder sig mer och mer av det, ffa i offentliga miljöer och då är det himla smidigt om jag okcså förstår henne. Efter den lektionen kommer jag vara hemma och planera lite skolarbete(förtroendetid) innan jag hämtar Ida och Erik på skolan/förskolan när skolan slutar. Det blir en kort dag för dem då.

Tisdag-torsdag blir långa dagar. Jag jobbar 8-16.

Fredag jobbar jag 8-14 så en hyfsat kort dag till.

Det är bara att konstatera att mina barn fixar inte långa dagar. Jo, Ida kanske då men inte Erik. Igår hämtades han kl 17 på dagis och han gick hem och somnade i soffan utan midag och allting. Inte helt kul om man säger så. Tyvärr får det blir så nu i år iaf. Förhoppningsvis lär han sig att spara lite på krafterna så de räcker hela dagen. Jag behöver gå på teckenspråket så det är bara att gilla läget. Det går inte ihop att jobba 80% och vara ledig en dag och samtidigt ha korta dagar. Eftersom jag verkligen tycker om att umgås med mina barn så har jag prioriterat dem och kortare dagar. I år fungerar det sämre eftersom ett annat barn har okcså behov fast på ett lite annorlunda sätt och då får det bli som det blir.

 
 
Ingen bild

Hagbard

15 augusti 2014 15:31

Det kan ju vara så att din debatteknik har en viss negativ inverkan på viljan att debattera saker med dig. Du debatterar ungefär som ISIS befrämjar religionsfrihet.

För övrigt vill jag bara passa på att hålla med Lasse Liten. Med tanke på reaktionen var det nog mer än en litet oöm tå som kom i kläm. :-)

Fia

17 augusti 2014 16:35

Ursäkta???!!! På dåligt humör idag eller? Dessutom heter de IS numer. Har du inte hängt med ;)

 
Ingen bild

Britten

15 augusti 2014 22:20

Är det tecken med stöd eller rent teckenspråk?

Fia

17 augusti 2014 16:36

Rent teckenspråk. Då har man valfrihet att välja på vilken nivå man vill och behöver själv sen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fia - 4 juli 2017 18:38

Jag slutade skriva eftersom jag helt enkelt inte hade nåt att berätta. Vem vill läsa om när jag jobbar, jobbar och jobbar liksom? Ingen. Ekorrhjulet det gångna året har inte varit klokt. Vakna, jobba, hämta ungar, laga mat, skjutsa ungar och sen sova...

Av Fia - 19 januari 2017 08:52

4 novemeber började jag en jäkligt besvärlig resa. Den där man kämpar mot kroppen och vågen. Resan för att gå ner i vikt. Jag vet att jag har allting mot mig. Jag äter redan bra men ser ut som en medicinboll. Läkare, flertalet, säger att jag är en öv...

Av Fia - 28 november 2016 08:13

Vi har bestämt oss för att flytta, tror vi iaf. Huset vi bor i kräver sjukt mkt jobb. Huset är i halvdant skick. Det finns inte ett enda rum där det inte behöver fixas nånting. Vissa rum saknar värme, andra saknar förvaring som måste platsbyggas meda...

Av Fia - 19 oktober 2016 15:21

Emma har bestämt sig för att byta klubb. Hon har nu provtränat med båda klubbarna men beslutet kom i måndags då hon kände att hon litar på tränarna i ena laget. De är schyssta och tillmötesgående. Tjejerna i laget är också välkomnande och de tränar h...

Av Fia - 11 oktober 2016 13:54

Jag som alltid har sån skrivklåda har senaste månaderna inte haft tid att skriva. Hemma är det fullt ös och på jobbet är det ännu värre. Jag har vid ett par tillfällen "tagit ledigt" från kvällsaktiviteterna och ägnat kvällen åt att bara vara, ladda ...

Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards