Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av Fia - 12 augusti 2011 14:27

och veckorna fortsätter rusa. Det spelar nog ingen roll om man är hemma eller jobbar. Tiden går lika fort oavsett.


Nu har vi i alla fulla fall jobbat sen i tisdags och lite nytta har vi iaf gjort. Vi har planerat mottagandet av nya elever, tågordningen för terminen och sånt man alltid gör i början av terminen.


Hemma har jag fortsatt mitt krig mot rektorn eftersom  ingen hjälp finns att tillgå nu när skolan börjar. Jag har varit väldigt konkret vad som händer med Linnéa när hon inte får det stöd hon behöver och berättat hur det har varit förr. Dit vill vi inte gå tillbaka. Skam den som ger sig för nu har vi ett möte på tisdag eftermiddag, rektor, lärare, fritidspersonal/resurs och jag för att planera. Jag ska också berätta om Linnéa. hur hon fungerar? Vad hon har för svårigheter. Jag ska leta i helgen om mappen från förra årets möte finns kvar. Tror att den ligger i lådan. Där finns material om hennes syndrom, vad som är aktuellt för henne, vad hennes hsk innebär osv. Dock ligger inte förskolans pedagogiska utredning där eller specialpedagogens utlåtande heller men den ska väl skolan ha... Ska bli spännande att se om de verkligen har den. Den borde ligga i journalen och vara sekretessbelagd men vad jag förstått är det mesta(allt?) borta... Det kan bli en lite prekär situation för skolan då. Det känns iaf som att nya rektorn lyssnar och lär än så länge(peppar,peppar!)...


Idag var jag iväg ner på stan och lunchade med en kompis. Vi skulle ha träffats i hennes sommarstuga i somras men helgerna flög och den bestämda helgen ställdes in också. Vi tog igen det på lunchen och vräkte ur oss lite galla över våra hårt arbetande män och så jobb förstås  . Vi är båda lärare och vi samtyckte kring att vi gärna skulle vilja ha det där lärarjobbet som alla verkar anse att vi har med långa lov, korta arbetsveckor, slappt arbete och inget ansvar. Visa mig det så jag kan ansöka please! Verkligheten ser lite annorlunda ut, minst sagt.


Nu kommer iaf Mårten att ha semester i två veckor. Ska bli skönt att ha honom hemma så jag slipper stressa för att hämta och lämna på dagis. Frågan är om han håller med .   


Nu ska jag nog ta och åka hem för den här helgen. Det är bara jag kvar nu och jag var ändå först på plats  Trevlig helg!



Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards