Alla inlägg den 30 april 2009

Av Fia - 30 april 2009 12:26

Nu har jag lärt mig att tandläkaren är fullvärdig medlem av berusningsdrycker!

Idag hos tandläkaren fick jag först en spruta men eftersom jag hör till det lite svårbedövade släktet räkten den inte ens att bedöva bakersta tanden och jag fick en till. Den sprutan tog och gjorde djävulskt ont! Hon lyckades peta in nålen rätt in i en ansiktsnerv och jäklar vad bedövad jag blev! När man låg där så undrade jag över att jag verkligen inte kunde känna ngnting, inte ens att de pulade men nu så här efteråt är det bara att inse att det inte bara var där jag ingen känsel har. Jag är bedövad från hakan upp till hårfästet och även i hårbotten pirrar det. Även andra sidan drabbades men mest käkpartiet och så kliar det infernaliskt vid näsvingen.

Vad ska man nu göra med denna bedövning??? Funderar på att plocka ögonbrynen för det gör ju alldeles för ont annars;D Eller ta hål i öronen???  den enda delen av ansiktet som inte är bedövad är överläppen. Synd för där har jag gott om oönskad hårväxt;)

Av Fia - 30 april 2009 10:41

och inte nog med det så har hennes kropp fått frispel och har nu reagerat med att få korsreaktion på äpplen. Det började med att ögonen började klia och födoämnesallergiker har en ökad risk för att utveckla pollen okcså så det kom väl inte som ngn stor överraskning. Vi började med antihistaminer och det blev lite bättre men ögonen kliar fortfarande massor så vi skaffade oss också ögondroppar. Då blev det ännu bättre men inte bra så jag ringde vår husläkare. Tabletterna hon får är samma han hade skrivit ut så det var inte så mkt han kunde göra där men hon fick andra ögondroppar dock. Svindyra! 380:- för 60 pipetter dvs 30 dagars användning:( De verkar iaf hjälpa bättre för hon behöver inte ta några droppar på dagen än iaf. Förrut droppade hon 4-6ggr per dag och det är ganska jobbigt när det kliar hela tiden också! Det som var bra med dessa droppar är att de samarbetar med tabletterna och kan förbättra deras effekt också. Det gillar jag:)

Nu ska vi få komma till labbet och ta blodprov för att kolla vad hon är allergisk mot. Läkaren gissade på björk pga korsreaktionen och gräs. Det innebär om det är grös att hela härliga sommaren kommer kräva behandling men å andra sidan har hon klagat i flera år på at gräset kliar när hon sitter ner så det är inte helt otippat...

Ida har också fått en vårförkylning och med det astman som ett brev på posten. Måste ringa barnspec efter helgen för at få en tid. Medicinerna är slut.

Nu ska jag till mitt alternativa valborgsfirande. När hela stan är på fötterna och firar ska jag itll tandläkaren och fortsätta rotfylla min tand:D Festa gör jag ikväll istället. Titti fyllde 40  i tisdags och har fest ikväll!

Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards