Alla inlägg den 5 juni 2014

Av Fia - 5 juni 2014 09:20

För vår fina Ida idag    

Och som vanligt vänder bloggplatsen på bilden  Vårt lilla troll fyller 8 år idag. Inte så liten längre alltså men hon kommer ju alltid vara liten i våra ögon tror jag.


Idag började vi med en ny sak. Ida fick börja äta sin adhdmedicin också. Nu tror jag inte att hon kommer märka av den så mkt första veckan iaf utan den fasas in under ett par veckor. Men ett stort steg likafullt. Det är med blandade känslor vi börjar måste jag säga. Att läsa bipacksedeln är ingen munter läsning precis. Det är ungefär som att läsa bibeln i textstorlek och om man vecklar ut den så är den stor som en halv fotbollsplan med första sidan som handlar om vad adhd är, vad medicinen gör, varför man tar den och när man inte ska ta den. Hela baksidan består av biverkningar! Jag valde att blunda, knöggla ihop den och slänga. Jag hoppas att den enda biverkningen Ida kommer märka av är aptitlöshet. Det kan jag ta. Det är jag inställd på och van vid från jobbet. Ida får äta frukost och sen middag beroende på hur länge medicinen sitter i. Hon fick den långtidsverkande varianten så jag gissar att den går ut på kvällen. Det är tur att Ida har några kilon att ta av om hon nu slutar äta dagtid.


Imorse var hon vaken före oss andra men stannade kvar i sängen och väntade och väntade och väntade  Tills slut kom vi med en frukostbricka till henne och Erik som sov i samma säng och så massa paket. Hon fick en detangling brush, badväska med bikini, strandtofflor, vattenkastare. En pyjamas och en sommarklänning, diadem, snoddar och massa lipsmackers. Jag tror hon blev nöjd! Ikväll kommer mormor och morfar och firar och imorgon kommer resten.

Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards