Alla inlägg den 4 juni 2010

Av Fia - 4 juni 2010 07:51

Mamman önskar sig följande till Ida:

* frysbox eller frysskåp att ha i garaget

eller

*Lås på existerade kyl/frys.

Det är helt enkelt synd om Linnéa och Emma som aldrig kommer få ha glass hemma pga att Ida äter upp den i smyg och nu vägrar jag köpa hem.

Av Fia - 4 juni 2010 07:34

Jag verkligen känner hur utvilad jag känner mig. Jag gick och lade mig redan vid tolv och bredvid mig hade jag två gosproppar som haft gymnastik hela natten, företrädesvis på min rygg/rumpa. När de lugnade ner sig framemot två vaknade Lilleman och ville inte sova. Han skrek en god stund innan han äntligen lugnade ner sig och tog bröstet men somnade om gjorde han inte. Han gjorde rent hus i brösten och ville sen snacka. När jag inte var så samarbetsvillig började han slita i håret, på mig. Jag är håröm till tusen! Jag försökte rapa honom med resultatet att han ville äta igen men somnade inte om nu heller. Han låg där och tjoade och hade sig till närmare fem då han äntligen somnade. Jag dåsade till bara frö att vakna fem minuter senare av att Ida vaknat. Är Ida vaken är jag vaken för har jag inte hökögat på henne så länsar hon kylen på allting som är ätbart och distribuerar ut i sina gömmor i sitt rum. Vad sägs om glass under kudden i sängen? Ngn som är sugen? En nätt liten fruktsamling i hennes leksaksspis hittade jag som nog hade kommit och talat om för mig att de existerade iaf vilken dag som helst. Igår hade hon gömt undan cola i gaderoben och fruktpuré i sängen. Ngn som vet om det finns lås till kyl och frys? Jag måste skaffa det!

Nu är Ida piggelin och på ett sprudlande glatt humör. Hon har ätit frukost, klätt på sig och är redan ute. Den ungen är nog den gladaste som finns. Nyss sprang hon in med massa saker som vi glömt ute under natten och skrattar åt hennes tokiga mamma. Hennes tokiga mamma är nog tokig, dagen till ära, av all den sprudlande energi jag har efter en skön natts sömn  

Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards