Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Fia - 15 juni 2009 12:16

Det har nog varit en alldeles för lugn helg för vårt eget bästa tror jag. Kom på igår fm att Emma visst hade fotbollsskola som började igår... Nåja, jag mailade kansliet och hon fick komma idag istället. Sagt och gjort, vi väckte tre v äldigt trötta barn idag. Småttingarna skjutsade vi iväg till dagis vid åtta för att fara vidare till en bankomat och hämta ut pengar till avgiften. Hem och hämta Emma som gjort sig iordning och iväg till kansliet där det var samling. Vi konstaterade att Emma kände inte så många där. En kille i hennes klass, en gammal dagiskamrat och så var det visst en av tränarna som var Emmas väns storasyster. Hon var lite osäker men när de skulle iväg till hallen för dagens första träning så lämnade jag henne där. Sen dess har jag knappt kunnat slappna av för jag oroar mig för hur hon har det(förmodligen i onödan!). Ska bli spännande att få höra hur första dagen har avlöpt och om hon haft roligt! Det blir mkt fotboll för henne idag. Hon har även sin vanliga träning ikväll:D Gissar på en VÄLDIGT trött tjej ikväll och imorgon men trolig träningsvärk... Hoppas att lite av orken och styrkan finns kvar från gymnastiken!

Nu håller fotbollsskolan på fram till torsdag och sen har jag för mig att friidrottslägret börjar nästa vecka så det blir en intensiv början på sommarlovet för Emma men sen är hon ledig! Fast hon har å andra sidan själv önskat detta så det blir nog bra. Friidrottslägret är bara fm och då kommer vi kunna samåka med vår fantastiska granne då hennes pojke går samtidigt. De har kul ihop och det underlättar för oss föräldrar!

För egen del sitter jag på jobbet och sliter hårt som ni märker:D Jag funderar hur jag i mitt stilla sinne ska kunna fylla fyra dagar med jobb när jag redan är mer än halvklar????? Jag har bokfört alla nationella prov men återstår att bära ner i källaren, jag ska skicka hem alla gula lappar till eleverna(5st), jag ska bära in alla tillbakalämnade böcker i rummet bredivd, skriva ett brev till vikarien som kommer i höst ang rester, tömma min plats(redan gjort!), rätta allt som återstod(klart!) och lämna tillbaka arbeten till eleverna(gjort!). När allting är gjort så är jag klar här på skolan... Det kommer bli mkt datatid och surfande för mig. Lite tråkigt.


Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards