Alla inlägg under maj 2013

Av Fia - 5 maj 2013 20:26

Idag har det varit fullt upp. Emma spelade match först kl 11 mot ärkerivalerna och förlorade. Vi ställde inte upp med våra bästa tjejer och det märktes. Det var inte mkt i spelet som fungerade och Emma fick slita i mål. Hon hade iaf intre tråkigt  Direkt hem från den för att hinna före Hanna och fina L som skulle hit. L var riktigt leksugen och då måste man få leka så klart! Nu kom hon hit innan Linnéa kom från scouthajken men det gjorde nog inte så mkt. Hon lekte med Ida så länge  Hanna och jag satt och surrade några timmar innan det blev dags att bryta upp och åka hem. Då kom jag på att jag glömt!!!! Ida skule ha sjungit i kyrkan idag!!?! Det försvann totalt från min hjärna. Lite pinsamt men inte mkt att göra åt det när klockan redan har passerat slut på gudstjänsten. Vi får skärpa oss på det tror jag för det här är andra gången vi glömmer. Ida själv tycker ju inte att det är viktigt eller så heller så då slappnar jag väl också av lite mer kring tiden. Man glömmer inte nåt som är viktigt för barnen liksom. Däremot hade det varit himla trevligt att vara i kyrkan och lyssna på alla sångerna faktiskt. Nu får jag göra det på musikalpremiären istället.


Imorgon är det dags för jobb igen. Jag vabbade torsdag/fredag eftersom Erik kräktes i onsdagskväll. Vi börjar bli fenomenalt duktiga på att kräkas på alla födelsedagar nu. 23/12(Erik) firade vi med magsjuka, 29/1 fick Emma se sin födelsedag insnöad av magsjuka. 19/2 var det dags för Linnéa att erfara samma sak. Nu var det dags igen för familjens 40åring.


Jo, i torsdags fyllde någon i familjen som inte är jag 40 år   Riktigt alla kom inte som tänkt komma just pga kräkningen men de flesta dök iaf upp och några oväntade dessutom(grannarna!). Riktigt kul och för min del var det en baggis. Jag fick inte förbereda nåt för gratulanten eftersom han tyckte att det var onödigt nu när han ska ha fest i sommar. Det tyckte nu inte alla andra så i onsdags kväll kom hans faster och hennes man över med lite förning och bubbel. I torsdags hade farmor Agneta med sig smörgåstårta för ett helt kompani och ännu mer bubbel. Det enda jag gjorde var att se till att det var presentabelt hemma och handla lite fika och kaffe.


Tyvärr innebar just handlingen ett litet problem. Jag var hemma med en liten kille som hade kräkts kvällen före... Han var hur pigg som helst och han hade kräkts en gång bara kvällen innan. Jag gissade iofs på att kräkningen inte var magsjuka eftersom han ätit en bulle med ägg på... Det var mer troligt att det var just ägget/allergin. JAg chansade och åkte och handlade med honom. Nu kommer väl säkert nån arkebusera mig för det och jag tycker själv att man ska vara hemma och inte dela med sig av bacillerna men nöden har ibland ingen lag. Det fanns inget kaffe hemma alls. Eller saft, eller fikabröd eller nåt. Jag tror ingen dog faktiskt eftersom det bara var allergin dessutom. Ingen annan har blivit sjuk vad jag hört av alla gäster  Skönt!




Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards