Alla inlägg under december 2012

Av Fia - 7 december 2012 10:17

och vi håller tummarna allt vi har för att ingen mer ska bli sjuk. Enda chansen för att det ska hända är väl att alla barnen på dagis inte varit magsjuka utan matförgiftade. Logiskt iofs med tanke på att alla blev sjuka samtidigt. Vore intressant att veta vad som serverades i köket den dagen.


I går kväll bäddade jag åt Ida och LInnéa på golvet i lekrummet eftersom jag inte ville ha Ida själv nere i källaren och inte heller ville att LInnéa skulle ligga i överslafen om hon blev sjuk. De tyckte att det var mysigt att sova på golvet ändå och LInnéa tyckte att vi borde göra så jämnt. En kompis till henne sov alltid på golvet fick jag höra. När jag frågade varför så fick jag höra att det var för att de var muslimer/kurder   Känns som att nån smitit undan en förklaring om ekonomiska förutsättningar och trångboddhet lite för enkelt kanske? Eller jag kanske måste kika lite noggrannare hemma hos Karin och Yavuz? Kanske han också ligger på golvet  Undra hur Emre gör då som är halvblodig? Just ja, han fuskar! Han ligger ju på sin mamma!!!





Av Fia - 6 december 2012 14:27

Dagis ringde precis och undrade om Erik kommer imorgon. De behövde planera lite. Idag är det 13 barn av 17 som är magsjuka. Nu börjar pers onalen falla ifrån också. Jag förstår att de vill veta då. Törs man gissa att nån idiot haft ett barn som kräkts men mått bra som fått gå till dagis? Egoistiskt är ett snällt ord för vad jag tycker om såna...

Av Fia - 5 december 2012 17:29

Men tänkte klä på mig och gå ut sen. Gissar att vi behöver skotta bort snö och jag vill ha friskluft. Däremot är det svårt att se pga all snö i luften. På sista bilden är det ratten på en bobbycar som sticker upp som man kan ana:-)

Av Fia - 5 december 2012 16:23

Och blåser. Det har vräkt ner hela dagen och snön ligger tjock överallt. På trappan har den nått tredje trappsteget nu! Trehjulingen som står på gräsmattan har försvunnit under snön. Inatt slängde Mårten ut våra sängkläder som Erik kräktes i istället för att stoppa in i maskinen(????). De har jag ingen aning om var de är nu???! Hade tänkt tvätta men när jag inte vet exakt var han gjorde av dem är det lite svårt att gräva i halvmeter snö på måfå. Han får ta med sig dem när han kommer!
Idag har Erik och jag sovit efter vårt nattvakande. Vi somnade vid 10 och vaknade kvart över ett. Sen dess känner jag mig rätt groggy. Jag passar nog mindre bra som skiftarbetare tror jag.

Av Fia - 5 december 2012 09:07

Måste erkänna att sängen lockar just nu och jag väntar på att Erik vill sova. Tyvärr tjatar han om "meja mögå" (mer smörgås) så jag gissar att han är hungrig:-)

Av Fia - 5 december 2012 03:39

Vaknade kvart över ett och kunde inte sova. Vände och vred på mig och börjar känna mig trött igen. Då hör jag ljudet. Ljudet som får fötterna att springa innan man ens kommit ur sängen. Ljudet som får en att gå från medvetslös till klarvaken på en millisekund. Ljudet av ulkande.
Nu spenderar vi natten på soffan med en bunke, ett gäng handdukar och handspriten inom räckhåll. Erik har precis somnat. Jag får nog hålla vakt ett tag till.

Av Fia - 4 december 2012 15:04

Av Fia - 4 december 2012 14:40

Och snön vräker ner. Jag hämtade Ida på fritids och fick skrapa av massa snö från bilen bara på de få minutrarna.
Mina ungar stortrivs och Ida har inte tid att komma in för att äta. Hon har varit ute precis hela dagen tydligen:-) Härligt!
Bilderna är tagna i gamlis. En mot kyrkan som inte syns för all snö och resten på vår tomt. Det är vår lekstuga och vårt hus man kan se.

Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards