Alla inlägg under juli 2012

Av Fia - 26 juli 2012 22:56

Det är väl inga problem när man ser till att surfen inte fungerar någon annanstans än inne i stan;-) har försökt komma in på bloggen via appen hela kvällen. Nu var sista försöket. Jag kom in men om det kommer iväg sen får visa sig:-)

Vi har haft en toppendag idag på Forsmark bruk. Kan rekommendera ett besök. Många finfina picknickplatser oxå om man känner för det.

Vi gick runt i flera timmar. Många kanaler och broar fick man passera och Erik studerade alla länge och väl innan vi fick dra honom därifrån. 25 meter senare kom nästa bro eller vattenfall:-D

Mårten och jag imponerades mest av en dalkarl som jobbat på bruket. Han handgrävde två stora kanaler som svindlar sig igenom engelska trädgården. Vilket jobb!

Av Fia - 26 juli 2012 16:20

Bruket är fantastiskt vackert och barnen har undersökt deras experimentverkstad, lekt på bruksmuseet och utforskat engelska parken. Svårast var att hitta till eremitens hydda. Den var väl bevakad av en armé attackerande myggor;-)

Av Fia - 26 juli 2012 11:25

Igår kom vi till Öregrund och barnens farfar Olle och hans fru Eva-Britt. Vi njöt av en varm soldränkt dag på stranden, fika i skuggan i bersån och massa lek och stoj. Vi avrundade dagen med grillning, åska som skakade om husvagnen och Sveriges damer som spelade mot Sydafrika och vann. Livet är nice:-)

Av Fia - 23 juli 2012 08:19

Helt ok väder för att springa runt på stan och shoppa som jag och Karin ska göra idag:-)
Planen var bara att Emma skulle följt med men hon är dålig i magen. Går det magsjuka nu, är det matförgiftning eller är det bara laktosen/sojaallergin? Det första lär visa sig, det andra verkar otroligt eftersom hon ätit samma som oss... Hoppas på det sista! Hon har kanske fuskat lite mkt??? Tycker synd om henne gör jag iaf<3

I går var vi ut en vända till Öregrund och svärfar. Vi släpptes av där och vi pratade, barnen lekte och stojade. Vi fikade massor. Alltid trevligt och dit åker vi tillbaka om några dagar igen med husvagnen. Ska bli roligt!

I lördags var svärmor över på middag och hade med sig en present. Bild kommer sen men det är vårt nya bord till köket. Kommer bli superfint! Får ta och fixa några stolar till det oxå bara. Frågan är bara om de befintliga ska rustas upp och målas om eller om vi ska köpa nya ihopfällbara som man enkelt kan hänga upp när man behöver mer yta?

Av Fia - 20 juli 2012 22:02

Får jag presentera min nya förstärkare aka fotbadet:-) I brist på dator blev det lite för tyst så Spotify på mobilen fick duga. Ljudet är rätt dåligt. Däremot upptäckte jag av en slump att om man lägger mobilen i fotbadet blir ljudet fantastiskt:-D

Av Fia - 20 juli 2012 17:36

Datorn som varit inne på lagning strejkar. Orsak? Laddningssladden är trasig. Så klart. Enda delen vi inte bytt ut så vem är förvånad???!

Vi har oxå blivit av med vår entré. Den är under belägring. Getingar en masse. När det började regna kom alla hem. Alla 2500 eller så. Har ni sett en bisvärm nån gång? Så var det fast med getingar. Jag är allergisk mot getingar. På riktigt alltså. Så där att det borde finnas spruta hemma. Det gör det inte. Vi använder källardörren tills min älskade biodlare hjälper mig. Är man vad vid det ena får man även ta det andra0:) Frågan är nu bara exakt var de är??? Vart finns ett tillräckligt stort hål i panelen för att rymma alla monster?

Igår blev det ingen shopping. Vädret var alldeles för fint för att vara inomhus. Idag har jag ingen bil. ACn lagas.

Det är en pissdag. Vädret öser ner, min semester är snart slut och sommaren likaså. Jag bryter ihop idag och återkommer med sol och glatt humör imorgon.

Av Fia - 19 juli 2012 16:53

Vi har pinsamt få blommor hemma hos oss. Orsaken är enkel. Trots ett stort intresse för grönska så glömmer jag alltid bort att vattna. Tiden finns inte för att hinna springa runt och prata med blommorna. Jag kan ha två sorters blommor. Orkidéer och samvetsblommor. Orkidéer ska sällan ha vatten och samvetsblommorna ser så ledsna ut att de får vatten för att jag får dåligt samvete. Vill du ha bildbevis för min talang? Varsågod:-D
Orkidéerna stortrivs och blommar halvårsvis. I ena fönstret åt norr runt jul och i söderfönstret på sommaren.

Nån gång ska jag ha en djungel hos mig men inte än.

Av Fia - 19 juli 2012 09:45

Men efterlängtat denna sommar! Nu efterlyser vi värmen oxå:-) ska det verkligen bli tre dagar utan regn????!?

Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards