Alla inlägg under mars 2011

Av Fia - 2 mars 2011 11:23

hoppas jag för idag är ingen dålig i magen, alla är pigga bortsett från att jag har ont i huvudet. Ida och Linnéa är ute och gungar i snön som nästan räcker ända upp till gungorna och de har också målat med vattenfärger i snön. De kanske är lika less på snö och kyla som jag??? Det blir iaf betydligt roligare ute med lite färg!


Jo, jag längtar verkligen efter lite vårvärme, takdropp, snödroppar. Nu har vi haft vinter och snö i 4 månader och det kan vara bra nu. Jag gillar iofs snö också för det slår iaf nollgradigt och slask under vintern med hästlängder men nu är det mars och därmed vårmånad. Vore trevligt om naturen kunde inse det också...


Idag har jag förgyllt tillvaron med att betala räkningarna. Tänk att oavsett hur mkt pengar man tjänar så försvinner de så fort man betalar räkningarna! Fascinerande. Planen för den här månaden var att äntligen köpa en matberedare och en vagn som får plats i bilen. Det var planen och som alltid fick den revideras lite eller helt kanske. De pengar som jag fick extra den här månaden fick jag spendera på en ny dator istället eftersom Ida tyckte att den gamla behövde badas. Det känns lite surt men samtidigt så var den gamla både sprucken och gammal och behövde bytas ut men ändå... Ja, ja sånt är väl vuxenlivet. Surt  Det får vänta till nästa månad istället och nya datorn är en fröjd. Enda kruxet är att jag inte fick med ngn nyckel till officepaketet och det får man väl betala sura slantar för antar jag???? Hoppas inte. Lite roligt fick jag dock för mina extrapengar. Jag köpte massa nya kläder till Erik. Jag har knappt köpt nåt alls till honom i klädväg sen han föddes så det var roligt och jösses vad jag ska shoppa kläder till honom när jag kommer till London!!! Deras kläder är mkt finare just till pojkar. Inga hysteriska mönster/färger och inga fordon eller monster och allt vad det är här hemma. Bara fina, enkla, färgglada kläder med smarta finesser. Me like  


igår var Maria här och träffade barnen innan hon åker hem till London och börjar jobba som dagisfröken. Jag tror hon kommer bli toppen som det och det måste väl vara bra mkt roligare än att jobba som soctant som hon gjorde här i riket  Hon hade okcså med sig klädkataloger för hon vill att tjejerna ska vara näbbar på hennes bröllop i sommar. Vi kan väl säga som så att tjejerna och hon hade inte exakt samma smak men de kunde iaf enas om klänningsmodell. Vad det blir för färg får Maria avgöra tror jag för det är trots allt hennes bröllop. Emma vägrade att ens titta i katalogerna för hon tänker minsann inte ställa upp och klä ut sig i ngn fjantig klänning... I katalogen hittade jag också superfina kläder till Erik så jag kanske beställer bröllopskläderna till Erik där. Får kika lite i Laredoutkatalogen här hemma som också brukar ha fina festkläder till pojkar utan att man ska behöva spöka ut dem i chinos och slips. Jag är ledsen men det är skillnad på småpojkar och män. Män ser bra ut i ovanstående men småpojkar passar mkt bättre i ett par långa shorts och en skjorta i  Emilstuk om du frågar mig, möjligen en slipover eller nåt till om vädret kräver det. Det ska nog lösa sig!









Av Fia - 1 mars 2011 09:14

Nu var det dags för vända nr 2. Linnéa var dålig i magen igår och inatt kräktes hon. Nu mår hon bra igen om än lite trött. Erik är dålig i mage fortfarande och nu har jag börjat om igen. Frågan är bara om det är magkatarr, magsjuka för andra gången eller vanliga IBSen. Jag gissar på IBS faktiskt för jag mår bra trots att jag inte kommer så långt från toan. Förra veckans magsjuka gjorde mig helt däckad men nu mår jag som vanligt. Ja,ja, jag stannar hemma för att inte sprida ngt vidare iaf för jag har nog aldrig sjukskrivit mig från nuvarande jobbet tror jag fram tills idag och passar på att tvätta undan lite och torka golv och toa med klorin för att förhindra smittspridning.Skulle vilja fara till apoteket för att köpa desinfektion med rengörande verkan som nog är min favvisprodukt men kommer inte klara att åka runt mellan olika apotek idag. Klorin får duga så länge!


Idag är dock en efterlängtad dag för mina barn. Faster Maria är hemma från London och som de har längtat! Hon kommer hit trots sjukor för att träffa barnen. Mysigt!


Annars idag får man nog säga att vi har lite manfall på jobbet. Av tre lärare är 2 sjuka. Tur att han har två Syvar att snacka med också på vår enorma arbetsplats  Vår nya syv börjar jobba idag eftersom vår förra tjejsyv fick en liten bebis häromdagen. En underbart söt liten kille.

Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards