Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Emmas önskelista inför födelsedagen

Av Fia - 30 december 2008 14:24

Eftersom jag nu har detta ultimata forum där jag når er alla så tänkte jag köra vidare på önskelistor även inför födelsedagarna framöver. Emmas är ju först ut och eftersom jag har minne som en teflonpanna så kommer jag skriva in lite allt eftersom. Vissa saker vet jag redan eftersom det blev över efter julafton och andra saker har kommit till.

På fotbollscupen igår visade det sig att Emmas fotbollsskor är för små och hon skulle behöva nya. De tränar på gräs och skostrl gissar jag hamnar på runt 35 i vanliga skor men jag har för mig att fotbollsskor är rätt ordentligt små i strl och undra om det inte är 35 på de nuvarande??? Bäst att prova alltså!

Emma önskar sig enligt egen utsago:

* Real loving baby-en interagerande docka. I katalogen står det förrutom ett kryss vid sidan "Plis!plis! snela! snela!" och den är sååååå söt enligt Emma! Denna docka kommer Emma få av oss i present till födelsedagen.

* Littlest pet shop! VIlken dundersucce dessa små plastdjur gjort! De nummer hon har i de olika serierna är: 497,498,496,624,625 i cuddliest serien.621,622 i funniest serien. 499,500 och 501 i littlestserien. En hel djungel det där;)
 Annars är ngt slags klubbhus rätt eftertraktat eller en väska att ha dem i eller fler djur eller det mesta faktiskt;) Inte ofta vi hittar ngt som Emma faktiskt leker med själv!

* Littlest pet shop VIPgosedjur. Det finns gosedjur som man får med inloggningsuppgifter till en speciell hemsida förutom då att djuren i sig är rätt eftertraktade. Ingen gris bara för det har två kompisar.

* Böcker- både att läsa själv eller som vi läser tillsammans. Populära varianter har varit Älvserien(vi har Kaninälvan, amtetistälvan, kattungeälvan, hundvalps- och topasälvan), piratprinsessanserien(vi har Kitty och pandora) samt Lassemajas detektivbyrå(vi har skolmysteriet, zoomysteriet och kyrkomysteriet). Det mesta går hem men kapitelböcker ska det vara.

* Morgonrock

Mammas heta lista kommer här:

* strumpor strl 35, helst neutrala färger

* Hårsnoddar, spännen och band/bandåer. Det har en strykande åtgång!

* mössor och vantar

* Kläder inför sommar och vår i strl 146/152 i överdelar. Underdelar är SVÅRA vilket farmor kan intyga. Emma är tydligen för rund för byxor (men mjukbyxor funkar bra):( Kjolstorlek blir nog runt 146 lagom ändå. Färger är viktigt. Det får gärna vara röda eller orange kläder men inga prinsessgrejer. Det är fjantigt nu för tiden;) Här gäller det att hänga med i svängarna!

* Vårjacka eller bidrag till en.

* Vårskor eller bidrag till ett par.

* ny träningsoverall(strl 140) från Uppsalaflickorna. Emma tar visserligen paus från gymnastiken men kommer troligen fortsätta i höst. Hon har den möjligheten utan att tappa allt för mkt.

ELLER

träningsoverall till gymnastiken på skolan. Adidas har en som är snygg och hur bra som helst! Den påminner om Uppsalaflickornas.

* Ryggsäck från GUF

* Träningsoverall från GUSK- Mormor något för dig? Vill du göra det enkelt för dig kan du få telefonnummer itll Carina så hämtar hon åt dig. Hon jobbar en del på gusk's kansi.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fia - 4 juli 2017 18:38

Jag slutade skriva eftersom jag helt enkelt inte hade nåt att berätta. Vem vill läsa om när jag jobbar, jobbar och jobbar liksom? Ingen. Ekorrhjulet det gångna året har inte varit klokt. Vakna, jobba, hämta ungar, laga mat, skjutsa ungar och sen sova...

Av Fia - 19 januari 2017 08:52

4 novemeber började jag en jäkligt besvärlig resa. Den där man kämpar mot kroppen och vågen. Resan för att gå ner i vikt. Jag vet att jag har allting mot mig. Jag äter redan bra men ser ut som en medicinboll. Läkare, flertalet, säger att jag är en öv...

Av Fia - 28 november 2016 08:13

Vi har bestämt oss för att flytta, tror vi iaf. Huset vi bor i kräver sjukt mkt jobb. Huset är i halvdant skick. Det finns inte ett enda rum där det inte behöver fixas nånting. Vissa rum saknar värme, andra saknar förvaring som måste platsbyggas meda...

Av Fia - 19 oktober 2016 15:21

Emma har bestämt sig för att byta klubb. Hon har nu provtränat med båda klubbarna men beslutet kom i måndags då hon kände att hon litar på tränarna i ena laget. De är schyssta och tillmötesgående. Tjejerna i laget är också välkomnande och de tränar h...

Av Fia - 11 oktober 2016 13:54

Jag som alltid har sån skrivklåda har senaste månaderna inte haft tid att skriva. Hemma är det fullt ös och på jobbet är det ännu värre. Jag har vid ett par tillfällen "tagit ledigt" från kvällsaktiviteterna och ägnat kvällen åt att bara vara, ladda ...

Presentation

Tjejtrissen, smedkvarten och resten av familjen.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards